Traditionele cultuur van Mongolië Sumo Nationale sport Mongoloïde land Hypothetische theorie over verborgen grote etnische groepen en bedoelingen van Japan

2022 There are cats and games and various pictures and videos. Please also look at the original mysterious information that can be confirmed only here. Windows In addition to retro PCs and Japanese game information, there are photos of living things.Japanese giant stag beetle, various stag beetles, Indian antaeus Japanese beetle breeding, specimen Dragonfly Japanese ginyanma.domestic cat Ketsey British Scotland story

Mongolian traditional culture Sumo national sport Mongoloid country About Japan
Traditional culture of Mongolia Sumo National sport About Mongoloid If the world of Japan changes, the country of Mongoloid will change.The administrator is not Mongolian, and I'm sure many other people living in Japan are not Mongolian.

Chinese bevolking 1,3 miljard Japanse bevolking 100 miljoen
Het is belangrijk voor ons gewone mensen om de belangrijkste etnische groepen en culturele keuzes van het land te zien en de echte bedoelingen en trends die daar verborgen zijn.



Waar ben je nu in geïnteresseerd Waar maak je je zorgen over in Japan, een land van Mongoloïden?
Sumoworstelen, de nationale sport van Japan, begon in Mongolië in de 3e eeuw voor Christus.
Er zijn veel mensen die door Mongoolse traditionele etnische groepen zijn gegaan, en er is een tendens dat er tegenwoordig ook onder veel Chinezen namen bestaan.

er is enige dubbelzinnigheid in de geschiedenis

In de oudheid bestaat de mogelijkheid dat Mongoloïden en etnische groepen in Azië anders zijn, zelfs in Azië. Dat zou het Inca-rijk zijn en de landen van de ooit bestaande verwoeste raciale samenstelling, waar veel Europeanen, Oeigoeren van het Ottomaanse ras en verschillende Aziaten van verschillende rassen waren.

De cultuur van het Mongoolse rijk, waar vele koninkrijken werden geboren en vielen, en tot op de dag van vandaag door Europese rijken werd vernietigd, is nu de nationale sport van Japan.

Genghis Khan, voormalig leider van het Mongoolse rijk
De etnische groepen van de Han-naties, die overvloedig aanwezig zijn in China, Zuid-Korea, het Koreaanse schiereiland en Japan,
De nationale sport van sumo, ja, de nationale sport is de traditionele nationale sport van de ruiters via Mongolië. Met andere woorden, het is een land waar veel grote zakenlieden, ambtenaren en de samenstelling van de Japanse samenleving als geheel de sumocultuur en de cultuur van het Mongoolse volk tot hun nationale sport hebben gemaakt. De centrale cultuur van het land Japan, de nationale vaardigheid van het Mongoolse volk, is ontevreden over de sociale structuur van het land, ook al is het een Mongools ras. In feite is het een land dat de geschiedenis en cultuur van Mongoolse sumo vanuit een religieus oogpunt overneemt, en wordt het beschouwd als een land van het Mongoolse systeem dat een nationale plaats is voor etnische Mongoolse mensen en een land waar andere etnische groepen zijn verward.

In de afgelopen jaren, op de achtergrond van de moord op premier Abe, staan ​​de mensen in Zuid-Korea op de achtergrond van de moord op premier Abe. Hoe je het hier ook bekijkt, je hebt misschien echt een probleem met moderne immigranten, buitenlandse afkomst, en als je biraciaal bent, was zelfs de internetinformatie in de jaren 2000 radicaal.

Als je op dat moment over de wereld kijkt
Volgens één theorie bezette het Ottomaanse rijk het VK en de FR-landen in de jaren 1800, en Oost-Europa werd lang na het christelijke tijdperk bezet door het Ottomaanse rijk. Het betreffende Ottomaanse Rijk was gevallen, maar veel Europese volkeren zouden Ottomanen zijn geworden. Als race is het niet langer een traditionele Europese race.

Er zullen ook gemengde rassen zijn, een tijd waarin immigratie en oorlogvoering in veel geboortesteden misschien al niet alle wezens telbaar maken in geboortesteden vanwege gemengde rassen.

In die tijd verborg de gemodificeerde moderne versie van de Bijbel uit 2010 het bestaan ​​ervan niet. Het had veel betekenisvolle tijden toen het door de Ottomaanse bezette Groot-Brittannië elkaar ontmoetten op de top van zijn kruistochten. Wanneer de Europese wereld in rep en roer is, verandert de relatie tussen de wereld en Europa soms. Tijdens het Ottomaanse rijk is het niet meer dan normaal dat de bezettingsplaatsen tijdens het Ottomaanse rijk zijn veranderd, hoewel ze geen kameraden waren in Azië. De Aziaten, die tot nu toe invloedrijk waren, kunnen worden afgesneden door de Europese regionale tradities en de Ottomaanse bovenmaatschappij, en veel relaties kunnen eindigen. Wereldinvloeden bereikten Japan in de jaren 1600-1800 zelfs via de VS en het VK.

Toen was er de oorlog en die is er nu.

Er moeten mensen van verschillende rassen zijn die vandaag in Japan lijden. Er is een opzettelijk idee en het is eigenlijk anders in de race van sumocompositie, maar het is opgezet om halverwege goed te gaan met een slordige houding en perceptie die past in het Aziatische valse schema.
Dit land is een land dat de sumocultuur heeft aangenomen. De transitcultuur van Genghis Khan als een nationale sport, en de belangrijke as van het land en de belangrijkste etnische groepen zijn terug te voeren tot Mongolië.

Velen zijn van Europese etniciteit vermengd met verschillende Aziaten. Ottomanen zijn ook gemengd. De verspreiding van Azië over de hele wereld leek ooit meer dan 80 procent van de diverse wereldbevolking te zijn. Een daarvan is Mongolië, een land van gele mensen dat zich richt op de sumocultuur.
Ook al is het een land met een gemengde culturele instelling, de essentie van de personeelssamenstelling van dit land is:
Japan heeft de Mongoolse traditionele nationale sport als de belangrijkste nationale sport aangenomen.
Er zijn veel andere Aziaten in dit land. Sinds de oudheid zijn er ook Europese immigranten geweest. Als veel van de problemen waarmee veel mensen worden geconfronteerd met elkaar in verband staan, als er feiten zijn in een wereld waar de publieke bekendheid van de ziel is geconstrueerd, waak dan alstublieft over dergelijke houdingen. Natuurlijk, problemen die verband houden met zo'n overzees bestaan ​​Zelfs als ik het ben wie houdt vast?

De hypothese van één grote cryptografie buiten Japan en in de wereld van vandaag is:
 Bijvoorbeeld, in de Volksrepubliek China, hoewel het Mongoolse culturele ras tot nu toe de hoofdstroom lijkt te zijn, noemt het zichzelf het Volksbevrijdingsleger en het leger. Het Volksbevrijdingsleger betekent het bevrijden van de mensen van de oorsprong van het huidige Chinese volk dat in Japan wordt herdacht, bijvoorbeeld voor de wereld met militair geweld.

Laten we hier eens kijken naar de belangrijkste positieve thema's over de volkeren van de Europese regio - te vinden in de tekst van het Lied van de Europese Unie.
Het verenigt op magische wijze de streng gescheiden tijdperken van Europese naties. Is het niet oké als de inhoud machteloos is?
Is het niet oké om iets te hebben dat je niet zou kunnen bereiken?

Als het zo'n potentiële houding is, zal een persoon die de mogelijkheid voelt en zich in een vreemd land in Europa bevindt, worden verpletterd, en die persoon kan machteloos zijn en niet in staat om iets te doen. harten mogen niet delen.

Wat hier zorgwekkend is, is de geschiedenis van de heerschappij van Oost-Europa en de bezetting door de Britten, die het ras van het Ottomaanse rijk werd.

Beschrijft de problemen van Japan en de wereld, de nationale sport van Japan en de etnische basissamenstelling.

Dit is een hypothese die als referentie is gebruikt in boeken die de geschiedenis van de werkelijkheid, Azië, de wereld en de ondoorzichtige geschiedenis van de oudheid samenvatten. Bedankt voor het lezen en veel succes voor jou.

ANIMA person according to cryptocurrencies in legal currency names From the time of the Roman Empire

I'm happy to see you again and again. Thank you very much. The net site that appeared in the blog space was late, but it appeared. Mainly bloggers. If you have a blog you are writing about, please write it in the comments section. I would also like to visit your affiliate site. thank you.

Post a Comment

Hello, search engine of the world I have created this Google site for friendship. Please feel free to comment if you have me with friendly and friendly advice. I will reply friendly as soon as it is confirmed

Previous Post Next Post

Contact Form